Meny
Meny

Säljfunktioner

I SGDS Gruppen finns flera olika säljroller, så som butiks-, inne- och utesäljare, samt chefsroller för respektive område. 

Samtliga bolag har sin egen specialistfunktion gentemot byggbranschen såsom vs, va, bygg och plattsättare. Som säljare hos oss arbetar du med drivna kollegor med mycket energi, som älskar att bygga långsiktiga relationer.  

Butikssäljare 

Våra butikssäljare ansvarar för försäljning, kundservice och exponering i butik. Till arbetsuppgifterna hör att ta emot beställningar, göra inköp för kunds räkning, offerera, samt att arbeta med uppackning, inventering och med att hjälpa kunderna i kassan. 

Lagersäljare 

Du som jobbar som lagersäljare hos oss ansvarar för försäljning och kundservice på vårt lager och/eller i vår bygghall, samt jobbar med lastning, lossning och utplockning. I rollen ingår även inventering, lagerpåfyllnad, att registrera lagersaldo samt att ta emot gods.  

Innesäljare 

Som innesäljare utvecklar du kundrelationer och arbetar proaktivt med merförsäljning. Du administrerar order, följer upp offerter och hanterar prisfrågor. Arbetet sker i nära samarbete med utesäljare och butikssäljare, och vid behov stöttar du upp i butik.  

Utesäljare 

Våra utesäljare arbetar med försäljning av produkter, hantering av avtal och order, planering och genomförande av kampanjer och kundaktiviteter. Regelbundna kundbesök är också en del av arbetet.   

Chefsroller inom sälj  

Som chef inom någon av våra säljdivisioner har du en viktig roll att utveckla dina medarbetare och arbeta för innovativa försäljningsstrategier och kundrelationer. Hos oss finns spännande roller som distriktschef, försäljningschef, regionchef och enhetschef.